Publicitat Google Facebook Girona

Publicitat Google Facebook Girona

Per poder potenciar la visibilitat del teu negoci en línia, cal que utilitzis publicitat a Internet en els millors llocs i de la manera adequada perquè el missatge i el producte arribi al sector de persones que pugui interessar-se en el teu producte o servei, de manera que aconsegueixis tenir la possibilitat de generar més clients més ràpidament.
Obrir un lloc web a Internet i gestionar les xarxes socials d’aquest no és suficient, per a generar l’atenció del públic cal que utilitzis campanyes de publicitat que t’ajudin a presentar el teu negoci i et mantinguin present, a Girona Web Màrqueting et proposem campanyes de publicitat amb Facebook Ads i Google Adwords.

FACEBOOK ADS

Facebook és sens dubte una de les xarxes socials més importants, juntament com Instagram, i utilitzar la seva publicitat pot ajudar-te a donar a conèixer el teu producte o servei, l’avantatge principal d’anunciar-te a la seva plataforma és que els anuncis poden segmentar i arribar al públic que vols dirigir-te, la segmentació es pot donar per edat, sexe, ubicació i interessos. Només s’ha de redactar adequadament el missatge, perquè aconsegueixi complir amb l’objectiu desitjat, que pot ser presentar un producte, promoure la pàgina del teu negoci o alguna de les publicacions de la teva pàgina de fans a Facebook, tries la segmentació del públic objectiu i estableixes el pressupost a invertir.

GOOGLE ADWORDS

Google Adwords ofereix campanyes rendibles que es troben dividides en dues xarxes, per mitjà de la xarxa recerca i la xarxa de display, a la primera teu anunci es mostra com una opció de resultat del motor de cerca de Google i en la segona el teu anunci apareix dins dels continguts de llocs web externs. Perquè les campanyes a Google Adwords funcionin cal que siguin optimitzades. A Google Adwords és necessari que les paraules clau o keywords siguin les adequades, que es generin diferents tipus d’anunci que compleixin teu cap publicitari com un «cridat a l’acció» ( «call to action«) en l’anunci, utilitzar el segment de conversions i un remàrqueting efectiu, el remàrqueting t’ajuda a mantenir-te present amb el client que ja t’ha visitat o comprat anteriorment però que encara li pots oferir novament el teu producte o oferir-li productes complementaris. Amb les campanyes de publicitat a Google pots tenir diverses opcions només cal que defineixis el teu objectiu de campanya i provis amb diferents maneres d’anunciar-te.
En la nostra experiència et recomanem fer publicitat en les dues plataformes, el combinar les dues opcions de publicitat Facebook Ads + Google Adwords serà la solució ideal per a les teves necessitats de promoció, ja que pots invertir-hi d’acord al teu pressupost i veure que tan rendibles et van resultat, la publicitat és un procés que ha de regenerar-se, si el sistema de ROI és positiu (és a dir el retorn de la teva inversió es recupera) et recomanem continuar amb les campanyes publicitàries, ja que és la publicitat la que li donarà la vigència necessària a el teu negoci en línia, a manera de continuar mantenint-present.
A Girona Web Màrqueting també t’oferim alternatives complementàries com Linkedin Ads, Twitter Ads o Instagram Ads.

 

Solicita presupuesto a medida de Google Adwords y Facebook Ads. ¡Contacta ahora!

  [recaptcha]

  Girona Web Marketing

  Informació de Contacte

  info@gironawebmarketing.com

  Tf: 651 139 247

  Horario: 9h a-20:00 De Dilluns a Dissabte