Comunity Manager Girona Figueres

Comunity Manager Girona

Quan comences amb el teu negoci Online, cal que ho combinis amb el maneig de xarxes socials, amb elles teu servei o producte pot aconseguir un major abast i et pot ajudar a tenir una comunicació més propera amb els teus clients.
Un bon maneig de xarxes socials et dóna l’oportunitat d’aconseguir una relació contínua amb les persones interessades en el teu negoci, per mitjà d’elles pots presentar el teu servei o negoci, publicar articles, ofertes, material que pugui ajudar-te a promoure o material relacionat que identifiqui la teva base de fans amb el teu producte o servei, a més de totes les possibilitats que et pot donar el tenir pàgines socials, és gràcies a la interacció viral de les mateixes pots arribar a més públic i per tant aconseguir nous clients.
Si el teu negoci va a estar a Internet, és molt important que tinguis en compte les xarxes socials i que el maneig de les mateixes sigui l’adequat, si contractes a un Comunity Manager aquest no només s’encarregarà de transmetre la imatge del teu negoci (és dir de fer branding) també és una persona que manejarà adequadament el contacte entre els teus clients o clients potencials i la teva marca, considera que si els teus xarxes són manejades de manera professional la imatge del teu negoci tindrà una millor acceptació, tot rau en enviar el missatge adequat.

LES FUNCIONS DEL COMMUNITY MANAGER

Les funcions del Community Manager són crear i gestionar el perfil de l’empresa, perquè en el treball continu de publicacions aconsegueixi fer créixer la comunitat (és a dir aconseguir més seguidors, atendre comentaris dels clients i expandir el missatge del teu negoci). La figura del Community Manager dins del teu negoci és important ja que serà una persona que potenciarà la presència en línia del teu producte o servei creant un diàleg adequat, en altres paraules és qui li donarà veu al teu negoci en els portals socials més populars de Internet.

EL SERVEI DE COMMUNITY MANAGER A GIRONA

A Girona Web Màrqueting t’oferim el servei de Community Manager, ens ajustem a l’horari de publicacions que requereixis i ens adaptem a les teves necessitats, el nostre fi és ajudar-te a promoverte adequadament i expandir el missatge del teu negoci. En cas que vostè vol, vostè fer-te càrrec del maneig de les xarxes, nosaltres podem formar-te i explicar-te com pots fer un maneig efectiu de xarxes, o bé si tens a un empleat que es farà càrrec de les teves xarxes nosaltres podem formar a aquesta persona. Aquest tipus de formació requereix d’un aproximat de 5 hores, nosaltres ens podem adaptar a l’horari que decideixis, amb formació presencial per al teu negoci.
Considera que estar en xarxes socials és part de fer una promoció adequada a Internet, tenir un portal o botiga en línia no és suficient, avui dia per generar més vendes cal fer presència en els llocs que els clients potencials solen visitar i tenir un espai de comunicació amb els que ja són els teus clients, mantenir aquesta comunicació fluïda fa que el teu negoci vaig continuar present.
Si vols més informació sobre els serveis de Community Manager o el nostre servei de formació pots enviar-nos un missatge, nosaltres amb gust atendrem els teus dubtes.

 

  [recaptcha]

  Girona Web Marketing

  Información de Contacto

  info@gironawebmarketing.com

  Tf: 651 139 247

  Horario: 9h a-20:00 De Lunes a Sábado